הפסקת טיפול ברטאויט

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

19/08/2014 | 22:18 | מאת: גלית

שלום, אני מסיימת את הטיפול ברטאויט וזינדקלין (הראשון בערב והשני בבוקר), שאגב לא ממש עזר, לאחר כמה זמן מותר לי ללכת לטיפול אצל הקוסמטיקאית, לחזור להשתמש בפילינג ולהיחשף לשמש?

25/08/2014 | 07:07 | מאת: מיכל לזרוביץ

גלית שלום רב, כדאי שתתייעצי עם הרופא שרשם לך. זהו פורום טבעי שאיננו עוסק בתרופות אלו. בכל מקרה הייתי ממליצה לך לעבור טיפולי פנים טבעיים אשר אינם מגרים את העור. מידה וברצונך לקבל טיפול אישי את מוזמנת ליצור קשר. בברכה, מיכל לזרוביץ, ד"ר לנטורופתיה ורפואה טבעית 0546499302 www.ginko-natural.com

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים