פנים - אחרי גילוח ואפשרות להורדת זיפים

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

16/08/2014 | 22:23 | מאת: אבי

שלום, אני בן 20 ואני מתגלח באותה מכונת גילוח שיש לי כבר 4 שנים. למחרת כבר מתחיל לגדול הזיפים ויש לי פצעונים על הצד השמאלי באותו מקום. יש לי גם שפשופים ונקודות אדומות באזור הצוואר ומתחת לסנטר. וגם מגרד לי באותם מקומות אלו. לי נמאס מזה ורציתי לדעת האם אפשר להוריד את הזיפים מהפנים באופן קבוע? תודה.

25/08/2014 | 07:10 | מאת: מיכל לזרוביץ

אבי שלום רב, באיזה כיוון אתה מתגלח? האם בכיוון צמיחת השיער או נגד כיוון צמיחת השיער? חשוב להתגלח עם כיוון צמיחת השיער. לא להשתמש בתכשירים המכילים אלכוהול כי הם מגרים. מידה וברצונך לקבל טיפול אישי אתה מוזמן ליצור קשר. בברכה, מיכל לזרוביץ, ד"ר לנטורופתיה ורפואה טבעית 0546499302 www.ginko-natural.com

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים