נשירת שיער

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

08/08/2014 | 16:51 | מאת: לינה

היי, לא יודעת אם זה המקום הנכון אבל מקווה שתוכלו לעזור. אני עושה גוונים ושטיפה בשיער פעם בחודשיים, ומשתמשת בשמפו לשיקום אינטנסיבי של דאב, עד לפני חודש בחיים לא הייתה לי נשירה, נשבר השיער פה ושם אבל ברמה נסבלת. מלפני חודש, אולי קצת יותר התחילה לי ממש נשירה, אני מעבירה את היד ויוצא לי גוש!!!! זה מלחיץ ומטריד. התזונה שלי לא השתנתה. ממה זה יכול להיות? התחלתי לקחת רוטס HR בהמלצה, זה אכן עוזר? תוך כמה זמן רואים שינוי?

14/08/2014 | 14:15 | מאת: מיכל לזרוביץ

לינה שלום רב, הסיבות לנשירת שיער עלולות להיות מגוונות,למשל על רקע של סטרס, אולי תזונה לקויה, בעיות של בלוטת התריס / מגן,חוסר ויטמינים ועוד. אפשר לעזור אך צריך לכוון את הטיפול בצורה נכונה. קודם כל יש לאבחן ולנסות להבין מהו הגורם לנשירה ואז מתאימים טיפול. הטיפול בקליניקה הנטורופתית והטיפול הטבעי יכללו הנחיות לתזונה אשר מספקת את הרכיבים התזונתיים החיוניים לשיער. אם הגורם הוא סטרס יש להתאים את התזונה בהתאם ושתיכלול יותר מקומפלקס B . הטיפול הנטורופתי כולל גם צמחי מרפא ותוספי תזונה . אך יש לעשות זאת בהתאמה אישית. אם למשל סיבת הנשירה היא סיבה הורמונלית ניתן להתאים פורמולת צמחי מרפא המאזנים מערכת הורמונלית. אם מקור הבעיה של נשירת השיער הוא אנמיה על רקע מחסור בברזל או B12 נתאים טיפול שונה. לכן חשוב כי האיבחון יהיה אישי. במידה וברצונך לקבל טיפול אישי את מוזמנת ליצור קשר. בברכה, מיכל לזרוביץ, ד"ר לנטורופתיה ורפואה טבעית 0546499302 www.ginko-natural.com

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים