העלמת נמשים

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

12/08/2014 | 19:40 | מאת: בדוי

לאחרונה שמתי לב שניהיו לי מלא נמשים על הפנים. עד לפני חצי שנה לדוגמא היו לי נמשים אבל היה קצת והם לא הפריעו לי כלכך (יכול להיות שזה קרה כיוון שלקחתי ראוקטן?). עכשיו שיש לי הרבה זה ממש מפריע לי וחיפשתי דרכים להעלמתם , בעיקר על לייזר.. האם זה מעלים ממש את הנמשים (לפחות את רובם)? האם את ממליצה על שיטה זו או אולי שיטה אחרת? מה המחיר המשוער לדבר כזה? תודה מראש

14/08/2014 | 14:09 | מאת: מיכל לזרוביץ

שלום רב, כדי להקטין את חומרת הנמשים וכמותם כדאי שתמנע מחשיפה לשמש ולהשתמש בקרם הגנה. אשמח לעזור באמצעות רפואה טבעית ותכשירים טבעיים. בברכה, ד"ר מיכל לזרוביץ, N.D נטורופתית ואחות מוסמכת www.ginko-natural.com 0546499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים