סימני מתיחה

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

28/07/2014 | 03:19 | מאת: בת24

שלום, יש לי מבנה גוף רזה ויציב,ותמיד היה לי.. לאחרונה הופיע לי פתאום "צלקת" כמו של סימני מתיחה במרכז הבטן. לא היה לי שינוי כלשהו בהיקף הבטן.. מה יכולה להיות הסיבה ומה אפשר לעשות עם זה כדי להעלים אותה? מקווה שתוכלי לעזור לי.. תודה!

30/07/2014 | 13:13 | מאת: מיכל לזרוביץ

שלום רב, באופן עקרוני סימני מתיחה יכולים להופיע בכל גיל ובכל מצב, לא בהכרח בשל ירידה במשקל או הריון. אם הם חדשים (צבע סגלגל) ניתן לטפל באופן טבעי. אם את מעוניינת בטיפול אישי אז מוזמנת לפנות אליי. לבריאות מיכל לזרוביץ N.D, ד"ר לנטורופתיה ורפואה טבעית נטורופתית ומומחית ברפואה טבעית 0546499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים