תכשיר הבהרה לעור הםנים

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

24/07/2014 | 11:14 | מאת: אורי

שלום מיכל ברצוני לברר אם קיים תכשיר כלשהו שיכול לגרום להבהרה מסויימת של עור הפנים, בעיקר הסרת הצבע הכהה לאחר שיזוף. מדובר על עור פנים בהיר שמקבל גוון כהה במהירות בשהייה בשמש. אורי

30/07/2014 | 13:40 | מאת: מיכל לזרוביץ

אורי שלום רב, אני מכירה תכשירים טבעיים להבהרה של כתמי פיגמנטציה, אך אתה אינך מדבר על כתמים אלא שטחים נרחבים. לכן אינני מכירה. לבריאות מיכל לזרוביץ N.D, ד"ר לנטורופתיה ורפואה טבעית נטורופתית ומומחית ברפואה טבעית 0546499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים