פצע מוזר

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

18/07/2014 | 16:28 | מאת: לאורה

שלום רב ! מזה כמה ימים הופיע לי עקיצה ברגל . התייחסתי אליה כמו עקיצה רגילה .... גל פניסטיל . אתמול כשהורדתי את מכנסי נגלה לעיני פצע גדול אמורפי וכמעט שטוח ,כאילו כתם , לא יפה ובצבעים אדום/סגול כהה . לא מגרד . היה לי בבית משחה עם אנטיביוטיקה שנתנו לי כשעקץ אותי עכביש והפצע הזדהם . יש צורך לראות רופא ? תודה לאורה

30/07/2014 | 13:42 | מאת: מיכל לזרוביץ

לאורה שלום רב, התשובה היא חיובית כי יש לאבחן. לבריאות מיכל לזרוביץ N.D, ד"ר לנטורופתיה ורפואה טבעית נטורופתית ומומחית ברפואה טבעית 0546499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים