gur ktjr hrhsv cnaek/

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

23/06/2014 | 10:38 | מאת: בטי

היי אני בת 25 ירדתי בשנתיים האחרונות כ47 ק"ג בחצי שנה האחרונה ירדתי 20 ק"ג עם תזונה בריאה וספורט. ע"פ חלק ממאמני הכושר, בעבודה קשה העור ישתפר ויתכווץ ולא אצטרך ניתוח. אך יש אנשים מאוד סקפטים שמחליטים מראש שהקרב אבוד ואני צריכה ניתוח, חשוב לציין שיש לי עוד 30 ק"ג עודפים שאני מתכוונת לרדת בצורה מתונה. לפני שאני מרימה ידיים בנושא העור שלי, רציתי לדעת מה מומלץ לעשות? אני אוכלת בריא מאוד והתזונה שלי מאוד מוקפדת, גם במכון כושר אני מבקרת לא מעט, בנוסף, מורחת שמן נבט חיטה.. אשמח לתשובה ולהכוונה, יום נפלא.

16/07/2014 | 06:38 | מאת: מיכל לזרוביץ

בטי שלום רב, יש צורך לאבחן ואז ניתן יהיה לטפל. אינני מכירה אותך כך שאינני יכולה לייעץ לך. מציעה לך לגשת לגורם אובייקטיבי שיתן לך את הייעוץ הנכון. בהצלחה, מיכל לזרוביץ, ד"ר לנטורופתיה ורפואה טבעית www.ginko-natural.com [email protected] 054-6499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים