קרם הגנה

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

15/07/2014 | 14:24 | מאת: חן

האם קרם הגנה שקוף וספריי שקוף יעילים להגנה של העור כמו התחליבים הישנים כמובן ברגע שרמת ה SPF אותו דבר?

16/07/2014 | 06:23 | מאת: מיכל לזרוביץ

חן בוקר טוב, ה FDA המליץ כי אין טעם לקנות מקדמי הגנה עם SPF (מספר) הגבוה מ-50 מכיוון שאין הוכחות כי מעל 50 יש לכך משמעות כלשהיא, כאמור מקדמי הגנה עם מסםר גבוה מחירם גבוהים יותר. לגבי שאלתך בדבר תרסיס או קרם: כל עוד מקפידים למרוח את התרסיס בכמות המתאימה והמריחה אחידה הוא יעיל כמו קרם. אבל יש כאן בעיה כי יש חשש כי אלו המורחים את התרסיס לא מקפידים על כמות מספיקה אשר תגן מקרינת השמש. לבריאות, מיכל לזרוביץ, ד"ר לנטורופתיה ורפואה טבעית www.ginko-natural.com [email protected] 054-6499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים