טיפול בפטריות שמש חומות בגב בזמן הריון ?

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

17/06/2014 | 11:30 | מאת: דליה

שלום רב . ברצוני לדעת באיזה תכשיר הכי בטוח להשתמש בו בשל היותי בשבוע ה 32 להריון . רופא העור רשם לי את השמפו סבוסל , אולם בעלון רשום שלא ממולץ בשליש הראשון והשלישי , אני כבר מבולבלת מכל הדעות וההמלצות השונות . האם יש תכשיר שבטוח להשתמש בו בזמן ההריון ? לטיפולך , אודה תודה מראש דליה

21/06/2014 | 20:31 | מאת: מיכל לזרוביץ

שלום רב, מי קבע כי המדובר בפטריית שמש? בהצלחה, מיכל לזרוביץ, ד"ר לנטורופתיה ורפואה טבעית www.ginko-natural.com [email protected] 054-6499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים