טבור

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

19/06/2014 | 13:10 | מאת: .

אהלן דוקטור. אני אחרי לידה כבר 5 חודשים:) מרגישה טוב ללא כאבים מוזרים אך הטבור רק עכשיו נהיה אדום מגרד אם הפרשה לבנה...אמרו לי לפנות לכירורג או לרופא עור... מזה יכול להיות? האם זה מסוכן?

21/06/2014 | 17:53 | מאת: מיכל לזרוביץ

שלום רב, יש צורך לאבחן ואז ניתן יהיה לטפל. יכולים להיות מספר גורמים לתופעה. בנוסף לטיפול במצב הקיים יש להתייחס לטיפול אשר ימנע בעתיד הישנות התופעה. בהצלחה, מיכל לזרוביץ, ד"ר לנטורופתיה ורפואה טבעית www.ginko-natural.com [email protected] 054-6499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים