ראקוטן ושמש

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

20/06/2014 | 14:20 | מאת: לימור

שלום רב. הבת שלי מטופלת בראקוטן מזה כחמישה חודשים. בעוד יומיים היא אמורה לצאת למחנה של עשרה ימים. האם ניתן לאפשר לה לצאת במידה ותימרח בקרם הגנה? האם עדיף שתפסיק לקחת כדורים בתקופה זו? תודה.

21/06/2014 | 17:40 | מאת: מיכל לזרוביץ

לימור שלום רב, זהו פורום לרפואה טבעית, רואקוטן לא בקטגוריה זו. אני מציעה לך להתייעץ גם עם רופא העור של ביתך שמכיר אותה . בהצלחה, מיכל לזרוביץ, ד"ר לנטורופתיה ורפואה טבעית www.ginko-natural.com [email protected] 054-6499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים