מעי רגיז-נקוי רעלים

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

27/03/2014 | 11:32 | מאת: תרצה

שלום. שאלה האם אדם שסובל ממעי רגיז יכול לבצע נקוי רעלים-ברצוני לנסוע לאיזה מקום בו מיתבצע הנקוי-הבעייה שמזון שנותנים לניקוי חיילא מבושל-קטניות מונבטות-השאלה האם יכות להתאים לי -לצערי יש לי ארבה בעיות בריאות. תודה מראש תרצה

22/04/2014 | 20:11 | מאת: מיכל לזרוביץ

תרצה שלום רב, הייתי ממליצה לך לעבור תהליך ניקוי בהתאמה אישית וכך תוכלי לעבור את הניקוי בצורה מיטבית. את מוזמנת ליצור עימי קשר. בברכה, מיכל לזרוביץ, ד"ר לנטורופתיה ורפואה טבעית www.ginko-natural.com [email protected] 054-6499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים