כתמי עור

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

14/04/2014 | 13:08 | מאת: עדי

היי,יש לי מגיל קטן בעיה של פגמנטציה כתוצאה מגנטיקה על עור הפנים ואני מקפידה על קרם הגנה וקרם הבהרה.. אבל יש גם כתמים כאלה בבית השחי,מתחת לשדיים ולטוסיק וקרוב למפשעות..האיזורים האלה לא חשופים לשמש ובכל זאת מופיעים שם כתמים,ניסיתי את הקרם הבהרה איזומד (מה שאני משתמשת לפניםא)אבל הוא לא עוזר..מה לעשות?

22/04/2014 | 19:55 | מאת: מיכל לזרוביץ

ערב טוב, ממליצה להגיע לפגישת אבחון על מנת להתאים לך טיפול. בברכה, מיכל לזרוביץ, ד"ר לנטורופתיה ורפואה טבעית www.ginko-natural.com [email protected] 054-6499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים