ויטמין c תוסף תזונה

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

19/04/2014 | 14:20 | מאת: בריטני ספירס

בעבר לקחתי ונראה לי שנגרם לי נשירה בגללו. הרופת משפחה אמרה שזה במנונים גדולים (לא ספרתי על הנשירה שלא בטוח שבגלל התוסף תזונה הזה), ובחנות טבע המוכרת אמרה שאין בעיה ואפשר לקחת. אני בת 25 ואני צריכה בדחיפות כמויות של ויטמין c מסיבה אישית. יש לי ויטמין c 500 מג האם לקחת חצי כדור מציצה ביום? תודה

22/04/2014 | 19:54 | מאת: מיכל לזרוביץ

ערב טוב, למה הכוונה כי את צריכה כמויות? יש מגבלת מינון שניתן ליטול ויטמין C. בברכה, מיכל לזרוביץ, ד"ר לנטורופתיה ורפואה טבעית www.ginko-natural.com [email protected] 054-6499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים