יובש תמידי בשפתיים

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

19/03/2014 | 17:16 | מאת: נועה

מאז ומתמיד הייתה לי בעיה עם שפתיים יבשות. תמיד היה לי את הצורך הזה לשים עליהן שפתונים אך בשנים האחרונות - היום אני בת 17 וחצי אני סובלת מסדקים , אדמומיות מעל לשפתיים וחתכים עם דם. נסיתי הכל.. הפסקתי לשים שפתונים בתקווה שזה יעבור לבד , שמתי רק שמן , משחות יקרות ושום דבר לא עוזר. פניתי לרופא עור שהפנה אותי לבדיקות אלרגיה כי חשב שאולי היובש והגירוד הוא תוצאה אלרגית אך אני לא אלרגית או רגישה לכלום. אני כבר ממש מתביישת בשפתיים שלי וזה ממש מביך אותי . אשמח לעצה ,תודה מראש :)

26/03/2014 | 17:26 | מאת: מיכל לזרוביץ

נועה שלום רב, יש צורך לאבחן, אולי יש חסר תזונתי כל שהוא, אולי גורם אחר. במידה ותהיי מעוניינת בטיפול ואבחון אשמח לסייע. בברכה, מיכל לזרוביץ, ד"ר לנטורופתיה ורפואה טבעית www.ginko-natural.com [email protected] 054-6499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים