גרד

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

09/03/2014 | 16:18 | מאת: אילן כהן

מזה כמה חודשים אני סובל מגרד שגורם לזוב דם לאחר פעולת הגירוד הגרד הוא באיזור הגפיים , גב, צוואר ופנים. מה הטיפולים האלטרנטיביים המומלצים ?

11/03/2014 | 06:16 | מאת: מיכל לזרוביץ

אילן שלום רב, ראשית מומלץ מאד להפסיק את פעולת הגירוד. ניתן לסייע בכך באמצעות: דיקור, צמחי מרפא, דימיון מודרך. אם תהיה מעוניין בעזרה אשמח לסייע. אתה מוזמן לפנות לקביעת פגישה. בברכה, מיכל לזרוביץ, ד"ר לנטורופתיה ורפואה טבעית www.ginko-natural.com [email protected] 054-6499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים