משחה לפצעים

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

04/02/2009 | 07:28 | מאת: דנה

שלום ד"ר, השתמשתי עד היום בנירומדרול והוא היחיד שבאמת עזר לי לפצעים והעלים אותם אך יש במשחה זו סטרואידים ואני משתמשת בה כבר למעלה מחצי שנה והרופא אסר את השימוש לטווח ארוך. האם תוכלי להמליץ לי על משחה דומה וגם טובה כמו זו?זה חשוב לי מאוד כי כרגע אני מרגישה חסרת אונים ללא משחת ייבוש בבית.. בתודה מראש, דנה

05/02/2009 | 15:45 | מאת: מיכל לזרוביץ

דנה שלום רב אפשר לעזור בהחלט באמצעות תכשיר המכיל צמחי מרפא ונוגדי חימצון נוספים. את מוזמנת ליצור קשר ואשמח לעזור לך לבריאות ד"ר מיכל לזרוביץ www.ginko-natural.com

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים