הי,אם זה בסדר לשאול שתי שאלות

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

16/12/2016 | 01:12 | מאת: אריאל

קצת טכניות:1-האם השמנה (שזה אכילה מעבר לשובע לאורך זמן),מגיעה כתוצאה מזה שאוכלים מעבר לשובע-הגוף אוגר את האכילה מעבר לשובע (אפילו אם זה בארוחה אחת),כתאי שומן,וזה פשוט נשאר שם,ורק אם כל ארוחה אוכלים כך ,אז רואים בסוף עלייה של קילו או יותר,מאשר אם אכילה מעבר לשובע נגיד פעם ב-והאקסטרה הזה נאגר כתא שומן,ולא רואים עלייה של קילו אלא נגיד של 100 או 200 גרם? 20האם זה בסדר לאכול לפני שאני עולה לישון,כי אני רעב? תודה מראש

16/12/2016 | 09:14 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

נשמע שאתה בודק אם "כדאי" לך לאכול מעבר לשובע ומה ה"מחיר" שתשלם עבור זה. אם אכלת מעבר לצורך בארוחה אחת, הגוף לא בהכרח "אוגר". הוא יכול להשתמש ב"עודף" או באמת להעביר לתאי השומן. לא רואים את זה לא במראה ולא במשקל. מה נחשבת עלייה במשקל? עלייה מעל 2 ק"ג מהמשקל הרגיל שלך. המשקל שלך נע בטווח של 2 ק"ג כל יום, כל היום. רוב התהליכים הפיזיולוגיים של הגוף עובדים בסביבה מימית. הגוף מווסת את כמות הנוזלים שבו לאורך כל היום. כך שבאותו היום אתה יכול לראות הבדלים של עד 2 ק"ג במשקל, וזה נורמלי. לכן, עלייה במשקל נחשבת רק מעוד 2-3 ק"ג מעל המשקל היציב שלך. ותמיד צריך לאכול כשרעבים.לא משנה השעה. אבל חשוב לא פחות, לעצור בשובע

16/12/2016 | 20:09 | מאת: אריאל

יודעים האם הגוף יאגור את המזון שנאכל מעבר לשובע כתאי שומן ומתי הוא ישתמש בעודף הזה?מה צריכים להיות הגורמים כדי שכל אחד מהמצבים השונים האילו יקרה? תודה

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה