קרה לי משהוא שחייב להבין

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

10/12/2016 | 15:08 | מאת: אורי

מה זה? אכלתי ארוחה שכללה אורז ובשר ויקרות ,אכלתי עד לשובע טו בשלא התפוצצתי ממנו או משהוא כזה... אבל אחרי שעה וחצי היה לי נורא בא משהוא מתוק ואכלתי גרנולה עם קצת חלב. שאלתי היא:האם אחרי שהייתי אוכל את הארוחה ,הייתי אוכל את הגרנולה עם החלב לא הייתי מרגיש צורך לאכילה של הגרנולה והחלב כעבור שעה וחצי? כאילו הייתי מוציא את החשק הזה או רצון של הגוף מהמערכת מוקדם יותר זה היה בסדר? הגוף לא יכול לשמור את הרזרבות ולהשתמש בהן לצורך שלו? תודה

13/12/2016 | 15:28 | מאת: לילי רוזן

לו היית אוכל את הגרנולה עם החלב בגמר הארוחה, לפי דבריך,היית עובר את נקודת השובע, היית מרגיש כבדות לא נעימה.

14/12/2016 | 08:48 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

אם שבעת אחרי הארוחה, הרי שהגרנולה והחלב היו חשק. אם היית אוכל את זה מייד אחרי הארוחה, יכול להיות שזה היה "סוגר פינה", אבל גם יכול להיות שהיית מרגיש שאכלת יותר מדי. אז נשמע שפעלת נכון.

15/12/2016 | 16:24 | מאת: אורי

להיות שהגרנולה והחלב היו צורך פיזיולוגי של הגוף גם אחרי ששבעתי?? מאיפה אז בא החשק העז הזה? תודה על הסבלנות בתשובותייך

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה