אם אני לא אוכל בדיוק מה

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

04/12/2016 | 11:57 | מאת: דן

שהגוף צריך ברגע נתון,האם זה נכון לחשוב שגם אני אוכל יותר ממה שאני באמת צריך וגם את הרכיבים שהגוף לא הזדקק להם הוא אוגר כשומן? נגיד אני חושב שבא לי גלידה ובאמת יותר היה בא לי יוגורט אבל לא דייקתי את הבחירה...אז מה שהגוף לא צריך מהגלידה הולך לשומן וגם אני אוכל יותר ממנה כדי להרגיש סיפוק או לשבוע? (שואל את השאלה אם מצב זה קורה על דרך קבע ולא פעם ב...) תודה !

04/12/2016 | 16:46 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

כשאתה אוכל את מה שאתה רוצה ועוצר בשובע, אתה מדייק.

05/12/2016 | 16:54 | מאת: דן

שגלידה נחשבת פחמימה כי יש בה יותר פחמימה,לעומת יוגורט שנחשב חלבון.....אז אם הבחירה שלי היא לא מדוייקת ,אלא פשוט לאכול משהוא כדי להשקיט את הרעב,עדיין חוסר דיוק על דרך קבי יכול להשמין? (כי הגוף רוצה יותר חלבון ברגע נתון מאשר פחמימה-כמו עם הגלידה והיוגורט ,לשם השוואה...) תודה

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה