שלום רב,אני אוכל מעבר לשובע

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

03/12/2016 | 23:43 | מאת: שלומי

האם ניתן לומר שהעודף אוכל נאגר כרקמת שומן מיידית,ולאורך הימים הקרובים הגוף ייקח בדיוק את אותה רקמת שומן וישתמש בה כדי לאזן עצמו? או שרקמת השומן נוצרה ורק אם לא חוזרים על המעגל של אכילה מעבר לשובע לא מרגישים את רקמת השומן הזו כי היא יחסית קטנה ולא רואים עלייה שמקל ממש? תודה

04/12/2016 | 16:42 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

לאורך זמן, ובהתמדה, אתה תעלה במשקל. רקמת השומן "מקבלת" את העודפים, כשלגוף אין אפשרות לעשות עם המזון משהו אחר. מתי הגוף ישתמש ברקמת השומן החדשה שנאגרה? תלוי במתי הוא יצטרך אותה. אין פה יחס ישר של היום אגרתי, מחר אשרוף. רקמת השומן עובדת גם, אבל לא בנפרד מכל התהליכים שקורים בגוף.

05/12/2016 | 17:24 | מאת: שלומי

כאשר קורה ואני אוכל מדי בארוחה אחת-כלומר מעבר לשובע:מה הגוף עושה עם העודף הספציפי הזה? הוא לא מייד הופך אותו לרקמת שומן?איפה "מסתובב" עודף האוכל הזה בגוף?

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה