רציתי לדעת אם אני רעבה

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

27/11/2016 | 00:10 | מאת: שני

ובא לי שוקולד האם זה שאני אוכלת דהרים כאלו כמו שוקולד בורקס קוראסון וכאלו על בסיס קבוע יכול להשמין אותי? קראתי שכדי לשבוע נגיד משוקולד אז אני אוכל הרבה יותר קלוריות פר ארוחה מאשר הייתי אוכל ארוחה שכוללת פחמימה וחלבון וזה משמין לארוך זמן. זה נכון או לא? תודה

27/11/2016 | 15:40 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

הם סוגים של אוכל. וכשאוכלים לשובע, לא משמינים. אין דבר כזה אוכל שמשמין. רק אם אוכלים יותר מדי, יותר מהשובע, לאורך זמן, (וזה נכון לכל סוגי המאכלים), אפשר להשמין.

27/11/2016 | 18:50 | מאת: שני

טיפה יותר להבנה עמוקה: נגיד ואני בוחרת לאכול פרוסת לחם שיש בה 100 קלוריות לעומת כפית שוקולד שיש בה גם 100 קלוריות:האם בעצם הם ייתנו את אותה רמת השובע לאחר אכילת אותן הקלוריות בארוחה? תודה

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה