הי,אפשר לשאול האם זה

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

23/11/2016 | 23:03 | מאת: לימור

נכון מה שקראתי שלדעת אם אני הגעתי לשובע טוב,או נורמלי ולא שבע מדי,זה אם אני יכול לעשות ריצה קלה אחרי האוכל? אם אני מדמיין שכן,אז זה השובע האופטימלי, ואם מדמיין שלא,אז אכלתי מדי? אבל זה לא שאחרי האוכל גם אם השובע הוא לא כבד מדי,אי אפשר לרוץ? תודה

24/11/2016 | 09:51 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

כל אחד מגיב אחרת. יש מי שיכול לצאת לריצה אחרי ארוחה, ויש מי שזה לא נח לו. זה משתנה מאחד לאחד. אם אתה מרגיש שאתה מרגיש נח, ויכול לצאת לריצה, תנסה ותראה איך אתה מרגיש בריצה. זה ייתן לך מידע לפעם הבאה. אם אתה ספורטאי, בדרך כלל ממליצים לאכול עד שעתיים לפני האימון שלך. אבל שוב, זה משתנה מאחד לאחד. יש אנשים, שהאימון שלהם מרגיש יותר טוב אם אכלו קצת לפני, ויש כאלה שזה גורם להם לתחושת כבדות באימון. את זה כל אחד צריך לבדוק לעצמו.

24/11/2016 | 20:17 | מאת: לימור

התכוונתי ללא קשור לספורט ממש שעושים,אלא כעצה שאפשר לקחת למי שועשה נון דיאט-לדעת אם אוכלים מדי או לא,זה אם אפשר לעשות ריצה קלה אחרי האכילה יודעים שלא אוכלים מדי. הגיוני?

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה