שלום,האם אפשר לשאול מהי

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

23/11/2016 | 16:24 | מאת: אביאל

הסיבה והעצה שקורה לי שלפעמים אני מבין שהגוף לא רוצה פיזית לאכול עוד משהוא אבל המוח רוצה משהוא טעים (בדכ מתוק)? מה אני יכול לעשות במצב כזה?

24/11/2016 | 09:47 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

כשהגוף שבע, הוא לא רוצה או צריך אוכל. אבל לנו, פעמים מתחשק עוד משהו. לפעמים כי זה נמצא מולנו, לפעמים להחליף טעם, לפעמים כדי ל"סגור" ארוחה, ולפעמים פשוט מתחשק לנו, בלי סיבה מיוחדת. במצב שהגוף שבע, אני מציעה שלא תוותר על החשק, אבל תדחה אותו. כלומר , את מה שרצית לאכול, תאכל כשתרגיש שיש לך מקום בגוף. בראש, תמיד יש מקום. בגוף לא.

24/11/2016 | 17:25 | מאת: אביאל

באמת הבדל בין אם אני דוחה את החשק לבין אם אני אוכל מיד אחרי האורחה כשבא לי למרות שלא מרגיש שיש עוד מקום בגוף?

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה