פגיעה בפוריות הגבר כתוצאה מדיאטה קיצונית

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

15/10/2016 | 10:30 | מאת: דן

שלום רב.אני בן 42.בתחילת החודש התחלתי דיאטה.בשבוע וחצי הראשונים שהסתיימו אתמול(10 ימים)רזיתי 4 ק"ג! ועכשיו אני עובר לדיאטה מתונה של 1 ק"ג בשבוע. האם השבוע וחצי הראשונים פגעו בפוריות שלי? שקלתי 95 בתחילת הדיאטה ואני 1.78. הקפדתי על תפריט הכולל את כל מרכיבי המזון והרבתי בפעילות גופנית ובשתיית מים וצימצמתי מאוד את כמויות המזון

18/10/2016 | 11:39 | מאת: לילי רוזן

דיאטה קיצונית אינה מומלצת מהרבה סיבות, הסיבה הפרקטית היא שלא ניתן להתמיד בדיאטות מהסוג שאתה מתאר (גם אם הן מאוזנות וברוכות נוזלים...) ותוצאת 97% מהן היא עליה במשקל. דיאטה קיצונית לאורך זמן פוגעת בתפקודי הגוף השונים.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה