האם כאשר אני אוכל שלא הכי

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

18/10/2016 | 01:09 | מאת: שלומי

בא לי עליו,אבל אין לי כח לשבור את הראש מה כן בא לי א שזה מה שיש בסביבתי-האם זה לא נוגד לזה שהגוף אומר לנו מה הוא צריך ברגע נתון? כלומר אם נגיד מה שיש מסביבי זה פחמימה אבל בא לי חלבון-אז בלית ברירה אני אוכל את הפחמימה,האם לאורך זמן זה לא משמין? כי לא הקשבתי למה שהגוף רוצה? תודה

18/10/2016 | 08:35 | מאת: לילי רוזן

תלויה בכמויות שאוכלים לאורך זמן. כשאוכלים רק סוג אחד של מזון ברציפות ולא משנה למה בוחרים לעשות את זה, מכניסים את הגוף לחוסר איזון, לסוג של הרעבה שיכולה להביא לאכילת יתר

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה