שאלה-למה כשרעבים באמת הגוף

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

14/10/2016 | 17:37 | מאת: לימור

לא רוצה מתוק אלא אוכל "אמיתי"? במתוק יש גם סוכר /פחמימות כמו באורז או לחם אז למה כשרעבים בדכ הרצון הוא לאכול לא מתוק?

18/10/2016 | 12:00 | מאת: לילי רוזן

את מרגישה שאת צריכה לאכול אוכל "אמיתי", ואני מניחה שהכוונה למאוזן, כדאי להקשיב לרצון הזה. הוא מאפשר לך לדייק בבחירות כי על מנת לשבוע צריך לאכול מאוזן. מתוקים למיניהם אינם מאוזנים על אף שיכולים להשביע בשל כמויות השומן הגדולות.

18/10/2016 | 21:47 | מאת: לימור

האם יש סיבה מוכחת לזה שכשרעבים הגוף מחפש אוכל "אמיתי" ולא מתוקים למיניהם כמו גלידות וכאלו?

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה