אכילת דברים מתוקים ושובע

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

11/10/2016 | 15:34 | מאת: אביטל

הי, נכון שדברים מתוקים לא צריך לאכול כשרעבים כי יש בזה מלא סוכר ןאז זה עולה מהר ויורד מהר חזקה ואז שוב רעבים? תודה

13/10/2016 | 08:45 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

אוכל מאוזן משביע. אבל גם קראוסון עם כוס חלב יכולים להשביע. אנחנו אוכלים אוכל מעורב. הסיכוי שאת מקבלת רק סוכר, ולא גם שומן ו/או חלבון מאד קטן. אם את מדברת על ממתקים, אז הם לא משביעים אבל כיף לאכול אותם. אז כדאי קודם לאכול, ואח"כ להינות מהמתוקים לפי השובע. כלומר אם שבעת, ואת מקשיבה לשובע, אז אכילת המתוקים תדחה באופן טבעי. זה נכון שרמות הסוכר עולות, כשאוכלים סוכר, ויורדות בהדרגה, אבל זו לא בהכרח סיבה להרגיש רעב יותר מהר.

13/10/2016 | 15:31 | מאת: אביטל

שאוכלים ממתקים כשרעבים (לא באופן קבוע),אבל בכללי אם אוכלים גאנק וזה מצליח לאזן את הפחמימות והחלבונים-אז לא משנה מה אוכלים העיקר שגומרים בשובע?

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה