בעיה קשה ביותר -שתיתי אייס קפה

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

09/10/2016 | 01:10 | מאת: אליאור

קטן שיש בו איזה 400 קלוריות,והייתי רעב אחרי שעתיים וחצי. איך יכול להיות???? לא הייתי צריך לוותר על האייס ולאכול ארוחה יותר מאוזנת כדי שאשבע לאורך זמן?

09/10/2016 | 09:14 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

ואם אתה רעב שוב, אז תאכל שוב. לא קרה כלום. אייס קפה לא אמור להשביע או להחליף ארוחה.

09/10/2016 | 22:10 | מאת: אליאור

זה מלא קלוריות והשביע לרק שעתיים וחצי-אז זה פשוט מאשר לי שדברים כאלו משמינים ואי אפשר לאכול/לשתות כי זה מלא קלוריות ולא משביע בכלל ואז צריך עוד פעם לאכול אחכ...

09/10/2016 | 22:12 | מאת: אליאור

יצא שהייתי רעב שוב אחרי שעתיים וחצי-ואז זה פשוט מאשר לי שדברים כאלו באמת משמינים על בסיס קבוע ואי אפשר לאכול/לשתות מתי שרוצים כי הם לא משביעים לזמן רב ואז צריך לאכול עוד אחריהם...

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה