עוד שאלה חשובה.. בבקשה

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

07/10/2016 | 11:41 | מאת: אנייי

אני נוטל תרופות פסיכיאטריות לוסטרל 100 מ"ג למיקטל 150 מ"ג אביליפיי 5 מ"ג אני עושה בדיקות דם לראות את התפקוד של הגוף שלי עם התרופה ובלי התרופה על אילו ערכים בבדיקת הדם צריך להסתכל אם הם משתנים? מה קשור להשמנה\הרזיה\חילוף חומרים? יש מלא ערכים בבדיקת דם.. על מה צריך לשים לב בעיקר? תודה מראש

09/10/2016 | 09:12 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

אתה צריך לדבר עם הרופא שלך. יש מי שמדווח על קושי בירידה במשקל או עלייה במשקל עם התרופות שאתה לוקח, אבל חשוב לזכור שיש סיבה טובה שאתה לוקח אותם. חלק מהתרופות שאתה לוקח דווקא יכולות לעזור גם לירידה במשקל.תוכל לקבל עזרה בליווי של דיאטנית ,על מנת לייצב את המשקל. אבל, לפני כל דבר אחר, תתיעץ לגבי זה עם הפסיכיאטר שלך.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה