דיאטה

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

16/09/2016 | 19:20 | מאת: רותי2222

היי אני בת 25 גובהי 1.68 שוקלת 72 ירדתי ממשקל של 80.8 קילו ל69 עליתי ל72 , בזמן האחרון אין לי כח לדיאטה אין לי כח לשמור, הייתי מאוד רוצה לרדת ל60 קילו יש לך עצות איך להרגיש יותר שבעה במשך היום ולהמשיך לרזות ולשמר את המצב ולא להרוס הכל ...

18/09/2016 | 16:49 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

אני לא יודעת איזה דיאטה עשית כדי לרדת, אבל ירדת כ 10 % ממשקל הגוף שלך. במצב כזה, קורה הרבה פעמים שהגוף מנסה להבין מה קורה לו, ולכן "נתקע" לזמן מה, לפני שהוא ממשיך לרדת במשקל. התקופה הזו מאד מתסכלת, אבל לא מעידה על כך שמה שאת עושה לא עובד. העייפות שלך מהדיאטה מלמדת אותי, שאת עושה משהו שלא מתאים לאורח החיים שלך ודורש הרבה עבודה. ומהמקום הזה, מאד קשה לשמור על מסגרת כזו או אחרת. קודם כל, כדאי לך להhנות מכך שירדת ולשמר את הירידה, לפני שאת חושבת על ירידה נוספת במשקל. וכדי לענות לך על איך לשמור על ההישג, אצטרך יותר פרטים על הדיאטה שעשית כדי שנבין למה היא לא עובדת בשבילך יותר.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה