למה אומרים שהגוף מסוגל

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

17/09/2016 | 15:43 | מאת: שלומית

לאזן אם אוכלים נגיד פעם ביום באורחה אחת יותר מדי אוכל ומרגישים מפוצצים אבל כמה פעמים ביום הוא אוגר את האנרגיה העודפת אם אוכלים טיפה יותר מדי? תודה

18/09/2016 | 16:53 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

יש הבדל בין ארוחה אחת שאת אוכלת בה יותר מדי, לבין הרגל לאכול בכל ארוחה יותר מדי. הגוף יכול להתמודד עם אכילת יתר מדי פעם. אבל אם אכילת יתר היא נוהג קבוע, אז הגוף נכנס ל"עבודה" ושומר את העודפים של האכילה. אני גם לא יודעת למה את מתכוונת באכילת יתר. אם מדובר בכמה ביסים יותר מדי או אם אלך לקיצוניות, לבולמוס אכילה. בגדול, כן ,הגוף יכול להתמודד עם אכילת יתר מדי פעם מבלי שתהיה לזה השפעה על המשקל. אבל לא אם יש אכילת יתר קבועה לאורך זמן, או אם יש בולמוסי אכילה.

19/09/2016 | 17:17 | מאת: שלומית

ואכלתי הארוחה אחת יותר מדי -כלומר הרגשתי שאכלתי מעבר לשובע-האם זהו יום שבו לא תיהיה הרזייה אבל גם לא עלייה במשקל?

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה