איך יכול להיות שבא לי

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

03/09/2016 | 19:56 | מאת: אוראל

עוד לאכול כי זה טעים לי גם אחרי השובע,ואנשים אחרים לא אכיפת להם מזה? למה לי קשה לעצור בשובע ואני רוצה עוד בגלל הטעם?

04/09/2016 | 07:19 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

לכל אחד טעים משהו אחר. אז יכול להיות שמה שטעים מאד לך לא טעים באותה מידה למישהו אחר. אולי כדאי לחשוב על למה קשה לעצור בשובע, והאם רק הטעם של האוכל הוא הגורם לקושי. יש מאכלים טעימים שיותר קל לך לעצור בהם בשובע, או שבכל אוכל שטעים לך קשה לעצור?אם תמיד קשה לעצור, יכול להיות שהסיבה היא לא הטעם של האוכל.

04/09/2016 | 18:57 | מאת: אוראל

לי לעצור בשובע ואין לי מושג למה...

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה