האם אני יכול להשמין מזה

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

01/09/2016 | 00:19 | מאת: אורי

שכשאני אוכל אני מגיע לקצת יותר מהשובע שלי,אבל הגוף לא אמור לאזן את זה בטבעי בזה שאני פשוט ארגיש רעב לא אחרי 4 שעות נגיד אז אחרי 5 וככה כל פעם וזה פשוט יתאזן לבד שהרעב יגיע אחרי יותר מספר שעות? אפשר להשמין ככה?

01/09/2016 | 09:02 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

אם אכלת מעבר לשובע, תהיה רעב יותר מאוחר. אבל אם גם בארוחה הזו תאכל מעבר לשובע, וכך הלאה, אז למעשה אתה מרגיל את הגוף לאכול יותר ממה שהוא צריך, כל הזמן. וכך יש סיכוי שתשמין. אם אכלת יותר מדי בארוחה אחת, ונהיה רעב עקב כך יותר מאוחר, ובארוחות שלאחריהן אתה עוצר בשובע, לא צריכה להיות בעיה.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה