רעב ושובע אבל לא מאוזן

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

30/08/2016 | 13:20 | מאת: אביאל

יוצא שאני כן אוכל לפי הרעב ושובע שלי,אבל הארוחות.שלי.לא מאוזנות כלל,אין תמיד חלבונים בארוחה,או אין איזון נכון בין הפחמימות.חלבונים ושומנים לפי מה שאומרים שליש מכל אחד,האם ככה אני יכול להשמין לטווח ארוך? כי חסר אולי לגוף אב מזון ואז יקרה משהוא...? תודה

30/08/2016 | 15:42 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

אבל כן במשך היום. אם אתה אוכל לפי רעב ושובע, אתה תראה שבסה"כ במשך היום תקבל את כל אבות המזון. וזה מה שחשוב. אי אפשר להגיע לשובע פיזיולוגי אם חסרים אבות מזון בתזונה, לאורך זמן. יש ימים שהגוף לא מקבל את כל מה שהוא צריך, זה קורה. נניח שאכלת ארוחה שמורכבת רק מפחמימות. בארוחה הבאה יש סיכוי טוב ש"תשלים" את החסר לפי הרצון שלך לאכול חלבונים מסוג שהוא וכך הלאה. ואם אתה אוכל לפי שובע ורעב, למה אתה מפחד להשמין?

31/08/2016 | 13:29 | מאת: אביאל

כי כל הזמן אומרים שזה תלוי מה אוכלים-נגיד בכפית שוקולד יש 100 קלוריות וזה לא משביע כמו שאם אוכלים נגיד לחם עם גבינה,ואז כדי לשבוע מהשוקולד צריך לאכול 4 כפיות שזה כפול ממה שיש בלחם עם גבינה נגיד...וגם בגלל ששוקולד הוא עם זוכר אז זה מעלה את רמות הסוכר ומוריד אותם מהר ואז רעבים שוב..

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה