הייתי רעבה והתחשק לי מאוד

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

26/08/2016 | 15:42 | מאת: עדן

לאכול פיצה ,אז יצא שאכלתי איזה שני משולשים עד שהרגשתי שובע,אני יודעת שלא אמורים להסתכל על קלוריות אבל אם אני מחשבת שכל משולש זה 300 קלוריות יצא שאכלתי 600 קלוריות בבת אחת-לא היה עדיף שהייתי אוכלת משהוא אחר וארוחה שהיא יותר מאוזנת מבחינת המרכיבים שלה וככה אשבע ליותר זמן?

28/08/2016 | 10:16 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

אכלת ארוחה לפי הרעב שלך, ועצרת בשובע. בפיצה יש את כל אבות המזון. אין שום בעיה. ברור שאכלת שני משולשים. לפעמים כדי לשבוע צריך גם יותר. אני שמחה שהקשבת לחשק שלך ולשובע שלך ולא לכל הדעות השגויות לגבי פיצה. אבל בגלל כל הדעות השגויות לגבי פיצה שאלת את השאלה. ויש לך ייסורי מצפון. אז שחררי דאגה מליבך. בחרת טוב, ואכלת טוב.

28/08/2016 | 14:27 | מאת: עדן

אני מרגישה שבעה אבל נורא בא לי עוד משהוא טעים או קפה או משהוא מתוק ויודעת שזה לא יעשה תחושה הכי טובה בבטן? קשה לוותר על זה כי בא לי מאוד בזה הרגע למרות שפיזית התחושה לא תיהיה הכי טובה אם אוכל או אשתה דבר נוסף...

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה