השמנה מהאנטיביוטיקה

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

19/08/2016 | 23:46 | מאת: אודי

שלום דר בשבוע האחרון אני לוקח אנטיביוטיקה פעמיים ביום (ציפרודקס) ורציתי לדעת אם יש השפעה כלשהי על השמנה או רעב? קראתי קצת ברשת שיש מחקרים שאומרים שאנטיביוטיקה בשנה את האיזון של החיידקים הטובים והרעים במערכת העיכול שמוביל לשינוי מטאבולי ועליה במשקל כרוני גם כשכבר מפסיקים..האם זה נכון ומה ניתן לעשות? במקביל אני לוקח פרוביוטיקה..אגב מאז שהתחלתי בטיפול יש לי תחושת רעב תמידי.. תודה

22/08/2016 | 20:49 | מאת: לילי רוזן

לא ידוע לי שקורס קצר של אנטיביוטיקה גורם למה שאתה מתאר.חשוב לקחת פרוביוטיקה לאחר שיתיים פרק האנטיביוטיקה, וכל שנותר הוא לראות אם תחושת הרעב המוגברת נותרת גם לאחר מכן.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה