למה אני עולה במשקל?????

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

13/08/2016 | 12:26 | מאת: מישהי

שלום רב אני בת 45 מתחילה את הבוקר ב6 ומסיימת אותו בדרך כלל בשעה 23:30 במשך היום אני אוכל בסביבות השעה 12 חטיף אנרגי של פיטנס עם שוקולד מריר ובהמשך אוכלת חטיף אנרגי בשקית פריכיות דגנים כשאני נכנסת הביתה אחריי 20:00 מתחילה בהכנת ארוחת הערב או אוכלת משהו מהושל של הצהריים כמו פתיתים שניצל תירס או חזה עוף טבעול בכל אופן לא נראה שאני צורכת את כל כמות הקלוריות ובכל זאת בשנה האחרונה העלתי לפחות 5 קג מה עושים? איך יורדים זה מתסכל ומפריע בכל פעם שמישהו רואה ואומר איך שמנת בבקשה אל תגידו לאכול בעבודה היות שזה לא יקרה מתביישת לאכול ארוחות של ממש ליד אנשים זה מסב הרבה תשומת לב מעדיפה דברים קטנים במשך היום שלא ממש מושכים תשומת לב ובבית לאכול ארוחה מה הטעות ??? ואיך יוד רדים חזרה?? בבקשה עזרתם תודה מראש

14/08/2016 | 09:25 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

אני לא יודעת לענות על למה את עולה במשקל. אני כן יכולה להגיד, שאת לא אוכלת טוב. את בסוג של צום כל היום, ומרשה לעצמך ארוחה מאוזנת בערב. מבחינת הגוף את בסוג של צום שגורם לו לשמר אנרגיה. לא תמיד הסיבה לעלייה במשקל היא בכמות שאוכלים. לפעמים הסיבה קשורה להרגלי אכילה לא טובים שלא מספקים לגוף שלך את מה שהוא צריך.אני מציעה לך לפנות לייעוץ תזונתי כדי לבדוק את הרגלי האכילה שלך יותר לעומק. יכול להיות שאת רזה מדי והעלייה שאת מתארת היא סוג של תיקון טבעי של הגוף למשקל?

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה