כמות האוכל והשובע של הגוף

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

11/08/2016 | 17:43 | מאת: סיגל

הי, שאלה-למה זה כשגם כשאוכלים ממש ממש הרבה (שאלה היפותטית לחלוטין),ומפוצצים את הבטן לא באמת שבעים לשמונה שעות או קרוב לזה ,אלא פחות. זה לא נכון שככל שדוחסים יותר אוכל ככה שבעים ליותר זמן? תודה

12/08/2016 | 09:25 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

אם את "מפוצצת" כמו שאת מתארת אבל נהיית רעבה אחרי מעט שעות, ניתן רק לשער ש"התפוצצת" מירקות ולא שבעת. למה בחרת 8 שעות? דרגת השובע תלויה בכמות והרכב המזון. שובע נותן שקט לכמה שעות. ומספר השעות בהם הגוף שבע משתנה בהתאם לצרכי הגוף.

12/08/2016 | 12:29 | מאת: סיגל

התכוונתי בשאלה-שהאם ניתן לאכול הרבה ולשבוע להמון המון שעות. כמו שיש דיאטנים שנותנים תפריט נגיד של 1500 קלוריות -אז אם אוכלים (שוב היפותטי) הכל בבת אחת לא באמת שבעים לכל היום.אני שואלת כדי להבין איך הגוף עובד עם "העודפים"שהוא מקבל פר ארוחה לפי אחרי השובע שלו. תודה רבה

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה