שובע ואיזון הגוף לאחר שובע

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

10/08/2016 | 21:35 | מאת: לימור

הי, יש מצב כזה שאני מרגישה די מלאה אחרי ארוחה אבל עדיין בא לי משהוא מתוק או תוספת מאוכל טעים?זה אמור לקרות? וגם נגיד ואני מחליטה לאכול משהוא נוסף לאחר השובע זה לא אמור לעשות הבדל במשקל כי הבנתי שאם זה קורה פעם ב זה בסדר ולא משמינים מזה נכון? תודה

11/08/2016 | 12:18 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

לפעמים מתחשק משהו מתוק אחרי ארוחה מכל מיני סיבות. אם את שבעה, אז מדובר בחשק בלבד, שעובר אם הוא לא מסופק. אבל אם בכל זאת את רוצה משהו מתוק, שימי לב שאת אוכלת את כמות ה"מתוק" שאת צריכה, ולא את כמות ה"מתוק" שנמצאת באריזה או בצלחת. זה נורמלי לחלוטין, ואין שום סיבה לחשוש במצב כזה מהשמנה. אם אחרי כל ארוחה כזו, את זקוקה למתוק כדאי לחשוב, למה? האם מדובר בהרגל או צורך?

11/08/2016 | 17:19 | מאת: לימור

שנים שזה היה הרגל ובחודשים האחרונים אני מנסה להיפטר ממנו,הבעיה היא שאכן יש פעמים שאני לא אוכלת ישר אחרי וזה בסדר והחשק באמת כמו שכתבת נעלם,אבל יש פעמים שאני מרגישה חשק ממש עז לזה ואוכלת באמת לכמות המתוק שאני צריכה,המון פעמים קשה לי לדעת מתי כן לאכול ומתי לא,אני מנסה לכל חשק יעלם מעצמו גם אם הוא חזק כי קשה להבדיל עדיין. בנוסף אחת הבעיות היא אם אני בחוץ ולא בבית-שם המתוק נמצא אחרי ארוחה ואם לא אחליט תוך כמה דקות סביר להניח שאעבור מקם והוא לא יהיה לידי יותר...

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה