ארוחה לא מאוזנת איך זה מסתדר

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

25/07/2016 | 06:49 | מאת: לורן

הי, זה נכון שאומרים שאם רעבים ואוכלים ארוחה לא מאוזנת-נגיד גלידה או פיצה ופסטה (והם פחמימות פשוטות) אז אוכלים יותר מאותו סוג האוכל וככה משמינים? תודהרבה

25/07/2016 | 10:04 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

שאין להם שום קשר למציאות הפיזיולוגית. גם כשאוכלים ארוחה לא מאוזנת אפשר להרגיש שובע. וכשעוצרים בשובע לא משמינים. כמובן שאם אוכלים ארוחות לא מאוזנות כל הזמן, זה כבר סיפור אחר.

27/07/2016 | 07:15 | מאת: לורן

האם זה גם נכון לאמר שכשאוכלים מדי ולא עוצרים בנקודת השובע אז לגוף אין מה לעשות עם זה והוא לוקח את העודפים לשומן? אם זה כך מה ההבדל בין פעם ב שאוכלים מעבר לשובע והגוף מאזן עצמו לבין אכילה מעבר לשובע כל הזמן ופה הגוף כן לוקח את העודפים לשומן?זה לא אותה הפעולה של הגוף בשני המקרים? תודה רב

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה