נון דיאט שאלות להבנה תודה רבה

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

24/07/2016 | 22:32 | מאת: ניסים

שלום רב, האם זה נכון שכשאוכלים מעבר לנקודת השובע או כשלא רעבים מלכתחילה לגוף אין מה לעשות עם העודף הקלורי הזה והוא לוקח את זה לשומן? -עפ הבנתי לפי השיטה של הנון דיאט אפשר לאכול ארוחות ביניים כמו גלידות וכדומה בלי קשר לרעב ולא להשמין-אז איך יודעים מתי אוכלים את זה וזה מעבר ומתי זה יהיה בגדר הבסדר של הגוף והאיזון הטבעי שלו? תודה

25/07/2016 | 09:14 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

הגוף מווסת את כמות האוכל שהוא צריך עפ"י תחושת רעב ושובע שלך. אם אתה אוכל מדי פעם מעבר לשובע לא קורה שום דבר. רק אם אתה אוכל באופן קבוע מעבר לשובע, תעלה במשקל. איפה הקושי? נניח שאתה אוכל גלידה. ושבעת ב3/4 של הגלידה. האם תזרוק את מה שנשאר? אכילה לפי שובע ורעב, דורשת ממך בעצם להשאיר\לזרוק\לארוז אוכל, כשאתה שבע. וזה משהו שלרוב האנשים קשה לעשות. מכל מיני סיבות.

26/07/2016 | 02:17 | מאת: ניסים

אני מניח שאצלי הבעיה כרגע היא ששמעתי שכל השיטה יש כל הזמן גיוון טבעי של הגוף בסוגי המאכלים. אבל אני רואה שכבר שלושה ימים ברצף אני אוכל גלידה,לעתים מרעב ולעתים מחשק פעם ביום. אז אני מניח שאני מרגיש לא הכי טוב עם זה, למרות שזה לא סולמות,פשוט רצון לגלידה, אבל שלושה ימים ברצף כבר. האם זה בסדר? נורמלי? בנוסף גם מנקר לי שאומרים שמאכלים כמו גלידה,צריך לאכול יותר כדי למלא את הקיבה ולהגיע לשובע,מאשר ארוחה מאוזנת, ואצלי זה נחשב יותר קלוריות בארוחה מאשר הייתי אוכל ארוחה מאוזנת. נב-תודה רבה על הפורום הזה,הוא עוזר ממש

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה