המשך לנדיה... גם בית מלון גם מבחר גם אוכל טעים גם

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

19/07/2016 | 08:29 | מאת: מיכל

כתבת לי "אז כשתחזרי לאכול רגיל המשקל יסתדר". נכון מה שכתבת: "אכלת את כל מה שראית. קושי בשליטה באכילה"- זה נכון במדוייק!!! אני לא הצלחתי לאכול צלחת אחת אלא 20 צלחות של המלון. חלבה לא קובייה אחת אלא 30 קוביות. עוגת גבינה חמה טעימה עוגת שוקולד חמה טעימה שלא יכולתי להתאפק!!! היה גם בלינצ'ס רביולי פטריות אוכל טעים שאכלתי בלי שליטה!!! עליתי 5 קילו!!! אכלתי לפחות בחופשה 30,000 קלוריות. הבטן שלי נפוחה כמו בלון!!! איך אני אוריד את ה-5 קילו האלה?

19/07/2016 | 15:01 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

השאלה היא, מה קרה שם? למה היה לך התקף אכילה? האם זה קורה הרבה? אני מציעה שתפני לייעוץ לקבל הנחיות מתאימות.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה