השמנה חזקה בחופשה

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

16/07/2016 | 21:18 | מאת: מיכל

חמישי נסעתי לנופש ושקלתי 65 קילו בדיוק בבוקר לפני שנסעתי. היום שבת בלילה אני נשקלתי וחטפתי שוק! המשקל היה 69.6 קילו! אכלתי בחדר אוכל כל כך הרבה. רק בארוחת בוקר אכלתי 10 בורקסים וגחנון ו20 ריבועי חלבה מרובעים ומלא שוקו ולחמים. בארוחת ערב אכלתי לפחות 20 עוגות מילאתי 3 צלחות מלאות של קינוחים. התנפחה לי הבטן כמו בלון מעל האוכל!!! הכמות שאכלתי בארוחת הבוקר שווה לכמות שאני אוכלת בדרך כלל בשבוע שלם! הרגשתי שאני מתפוצצת! היה לי דפיקות לב מהירות והיה קשה לי לנשום. עליתי 4 קילו ו600 גרם ב3 ימים! אכלתי אתמול לפחות 21,000 קלוריות אם לא יותר חמישי שישי שבת = אכלתי כמויות עצומות שאכלתי בחיים שלי ! איך אני אוריד עכשיו את ה -5 קילו שהעליתי במלון????

17/07/2016 | 12:07 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

ממה שאת אוכלת בדרך כלל, אז כשתחזרי לאכול רגיל המשקל יסתדר. מה שלא מסתדר לי, זה מה שקרה לך בחופשה. כאילו לא ראית אוכל בחיים, ואכלת את כל מה שראית. זה גורם לי לחשוב, שביום יום שלך, את פשוט לא אוכלת. או שיש לך בעיה אחרת עם אוכל, קושי בשליטה באכילה? אני חושבת שכדאי לך לפנות לייעוץ תזונתי בהקדם לבדוק מה קורה לך.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה