שתי שאלות חשובות תודה רבה על רעב ושובע

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

16/07/2016 | 09:05 | מאת: גור

שלום רב, שתי שאלות -האם זה נכון שאומרים שגודל הקיבה הוא גודל אגרוף וזה מה שצריך לאכול בארוחה?האם פיזיולוגית זה נכון? -האם איזון בגוף קורה באותו היום או מתפרס לאורך ימים? -נגיד אכלתי ביום מסויים מעבר למידה,האם באותו היום אשמין או זה יכול להתאזן בימים הבאים ולא אראה דום השמנה? תודה רבה

17/07/2016 | 12:03 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

הקיבה אכן בגודל אגרוף. הקיבה היא עם אלסטיות מסוימת. מה שקובע את גודל הארוחה הוא שילוב של: גודל הקיבה, מידת הרעב , והרכב המזון שאנחנו אוכלים. יש בקיבה קולטנים לשובע, שמדווחים למח אונליין, מה הצרכים של הגוף בזמן הארוחה. הגוף מתאזן כל הזמן, 24/7. האיזון התזונתי הוא תלוי ארוחות. לא משמינים ביום אחד. אין דבר כזה. המשקל יכול להשתנות בטווח 2 ק"ג ביום, אבל זה לא קשור לאוכל. זה קשור לאיזוני הנוזלים שהוא עושה כל הזמן.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה