עוגת הבית!!! הרגה אותי... שומן שומן שומן

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

12/07/2016 | 08:41 | מאת: שירי

קניתי הבוקר עוגת הבית וסיימתי את כל האריזה שמכילה 380 גרם. עוגת הבית - עוגת שמרים במילוי ריבת חלב אריזה 380 גרם קלוריות= 1500 חלבונים= 17 פחמימות= 200 שומנים= 70 שומן רווי= 40 כולסטרול= 100 נתרן= 1000 האם נגרם לי נזק בלתי הפיך? כמה כפיות סוכר יש בעוגה הזאת? האם נכנס לי לגוף 70 אחוז שומן? ונסתם לי העורקים מהשומן הרווי? האם עכשיו אני אשמין מהעוגה שאכלתי הבוקר?

12/07/2016 | 08:56 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

אכלת עוגה שלמה ונבהלת. זה ארוע חד פעמי? האם הצורך ל"לסיים" את החבילה מוכר לך? אם הארועים האלה חוזרים על עצמם, מדובר בדחפים והתקפי אכילה. ואם זה המצב, את צריכה לפנות לייעוץ תזונתי ולטיפול. אם מדובר בארוע חד פעמי, כנראה שהתחלת כי היית רעבה. למה סיימת את כל העוגה ועברת את השובע שלך, זו כבר שאלה אחרת.כדי לענות עליה, צריך לדעת מה אכלת יום קודם, ולבדוק אם הסיבה היא תזונתית או רגשית.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה