בעיית חששקים צריך עזרה תודה

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

07/07/2016 | 17:58 | מאת: יפרח

שלום, יש לי בעיית חשקים מחרידה ותהיתי אולי אוכל לקבל עצה-איך אני יכול להדעת מתי כן לאכול אוכל שלא קשור לשובע ורעב ומתי לא. קשה לי להגיד "חשק אמיתי" ,כי כרגע הוא נוסע המון המון פעמים במהלך היום. יש איזושהיא עצה שבה אוכל להיעזר כדי לדעת מתי כן לאכול דברים טעימים שלא קשורים לרעב ומתי לא? (קל לי להבחין כעס ותסכול והפנייה לאוכל) שאר הפעמים (שזה רוב היום) אין לי מושג מה לעשות תודה רבה רבה רבה

10/07/2016 | 08:41 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

כדאי לראות במה מדובר. האם תוכלי לכתוב יומן מזון של יום או יומיים כדי שאוכל לראות במה מדובר?וגם כמה נתונים: גיל, גובה, משקל כדי לעזור למקד את התשובה

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה