מנסה להבין עד הסוף קצת עדיין לא ברור לי

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

07/07/2016 | 15:04 | מאת: חיים

הי שוב, מנסה שוב להבין עד הסוף-אכילה מעבר לשובע אומר שהרעב יתעכב בעוד זמן,אז נגיחד ובאמת הגוף מסתכל לכמות גדולה יותר-אבל הוא לא יכול פשוט לאזן את זה לבד-משמע רעב יידחה בעוד כמה שעות מאשר אכילה עפ השובע המדוייק? לא מבין ממש עדיין -אם הגוף לבד יכול לאזן שובע ורעב אז למה משמינים מאכילה מעבר לשובע כשזה קורה יותר מפעם ביום? איפה האיזון אז? תודה

10/07/2016 | 08:38 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

בסוף משמינים. יש הבדל בין לאכול לפי שובע ולפעמים לעבור אותו. זה קורה לכולנו. לבין לאכול כל הזמן מעבר לשובע. אם כל הזמן אוכלים יותר ממה שצריך, אז בסוף עולים במשקל. כי כשאתה אוכל יותר ממה שאתה צריך, אתה בעצם לא "מקשיב" לסימני השובע שהגוף שלך נותן. ואז הגוף לא מאזן את עצמו כי אתה לא נותן לו לעשות את העבודה.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה