שובע ורעב מדי ואיזון הגוף

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

05/07/2016 | 18:17 | מאת: חיים

שלום רב אם אני אוכל טיפה מעבר לשובע שלי ,הבנתי שהגוף פשוט יהיה רעב יותר מאוחר בשעות. אז הוא מאזן את עצמו. אז מה הבעיה אם כמה פעמים במהלך היום אוכל טיפה מעבר לשובע ופשוט הגוף יאזן עצמו ולא אהיה רעב אחרי 3 שעות אלא 5 שעות? תודה

07/07/2016 | 12:17 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

אז הגוף מאזן את עצמו. ואתה צודק בחשיבה. אם אתה אוכל מעבר לשובע, תהיה רעב לאחר יותר זמן. אבל, אם אתה אוכל מעבר לשובע כל ארוחה, אתה מרגיל את עצמך לאכול יותר ממה שאתה צריך. ועם הזמן, הגוף ייתן לך את "סימן" השובע לפי זה. ואז הקצת יותר, הופך להיות עוד יותר.....אז בעצם כבר לא מדובר בשובע, אלא בהרגל לאכול קצת יותר. עקרונית, אם זה קורה מידי פעם, הרי זה קורה לכולנו, אנחנו לא רובוטים, אז לא צריכה להיות בעייה.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה